Plazma

Daleke 1967. godine, kada je fabrika Bambi počela sa radom, nekoliko domaćih stručnjaka, tehnologa zaposlenih u Bambiju, počelo je sa radom na biskvitu koji neće biti samo poslastica, već i hrana. Danas je Plazma deo porodične, ali i nacionalne tradicije. Predstavlja kvalitet povezan sa brend imenom, poverenjem i trajanjem i budi najčistije i najiskrenije emocije.
Osluškujući potrebe i želje potrošača, Plazma je danas prerasla u čitavu porodicu proizvoda namenjenu za mnogobrojne načine njene upotrebe. Pored Plazme original, u Plazma porodici se nalaze Plazma Mlevena i kao sastojak nezamenljivih poslastica, a i kao zamena za obrok u kombinaciji s mlekom. Za konzumiranje u pokretu tu je Mini Plazma, a za dodatno uživanje i sladokusce tu je Čoko Plazma dodirnuta nežnom Bambi mlečnom čokoladom i u potunom čokoladnom zagrljaju, kao i Čoko Plazma orange koja u kombinaciju nezamenljive Plazme i čokolade unosi svežinu pomorandže.
Za okrepljujući početak dana tu je Plazma Dobar start koja donosi kombinaciju Plazme i sušenog voća i komadića nežne Bambi mlečne čokolade. Ljubiteljima prepoznatljivog ukusa tradicionalne i domaće Plazma torte Plazma Reci torta donosi dve varijante – sa Bambi crnom čokoladom, lešnikom, suvim grožđem i ananasom, kao i sa Bambi belom čokoladom i osvežavajućom kombinacijom brusnice, višnje i maline.
Od nedavno, Plazma postoji i u posnoj varijanti, i tu je tokom cele godine da podržava sve naše izbore, važne odluke i trenutke, pružajući podršku i uživanje u omiljenom i prepoznatljivom ukusu, uz svaki vaš korak!
Sada u omiljenom Plazma ukusu možete da uživate i u periodu kada postite. Posna Plazma napravljena je na bazi pirinčanog i sojinog mleka, a osnovni zahtev prilikom razvoja ovog proizvoda bio je da vam pružimo potpuno isti ukus i miris kao i Vaša omiljena Plazma! Dodatno je obogaćena gvožđem, cinkom i kalcijumom, kao elementima koji su posebno neophodni našem organizmu u periodima kada postimo.

PLAZMA ORIGINAL

Plazma nudi jedinstveni ukus i hrskavost, hranljiva je i nezamenljiva kroz generacije. Svojim sadržajem visokokvalitetnih sastojaka, Plazma se svrstava u red vrhunske hrane. Sadržaj vitamina i minerala kao što su kalcijum, fosfor i gvožđe, omogućavaju pravilan razvoj, jačaju kosti i zube, reguliše metabolizam i okrepljuju. Zahvaljujući izbalansiranom odnosu makro i mikronutrijenata Plazma se preporučuje kao osnovni obrok ili zamena za obrok svim starosnim grupama – od dvanaestomesečnih mališana do onih najstarijih. U pakovanjima od 75, 150, 300 i 600 grama pruža mogućnost široke upotrebe u različitim situacijama i prilikama. Plazma ne sadrži trans masti i pogodna je za ishranu vegetarijanaca.

PLAZMA MLEVENA

Topli prijatelj svakog doma, Plazma Mlevena u kombinaciji sa mlekom, predstavlja idealan obrok za svako doba dana, kome se prepuštate sigurni u Vaš omiljeni ukus. Plazma Mlevena u pakovanju od 300g i 800g daje poseban čar omiljenim poslasticama jer nema poslastice bez Plazme. Palačinke su postale gotovo nezamislive bez Plazma Mlevene, a u pakovanju od 2 kg Plazma Mlevena praktično je pakovanje za sve restorane i poslastičarnice koje svojim gostima žele da priušte omiljene poslastice.
Za periode posta tu je i Posna Plazma Mlevena – nezamenljiv sastojak vaših omiljenih posnih poslastica.

PLAZMA ČOKO

Savršen dodir Plazme i nežne Bambi mlečne čokolade. Tvoja omiljena Plazma nežno dodirnuta Bambi mlečnom čokoladom, ili u potpunom čokoladnom zagrljaju. Za dodatno zadovljstvo tu je i Čoko Plazma Orange koja u kombinaciju nezamenljive Plazme i čokolade unosi svežinu pomorandže. Najfinije zadovoljstvo kojem ne možete da odolite. Inspiriše savršene zajedničke trenutke.

PLAZMA KEKSIĆI ZA DECU

Obradujte svoje mališane omiljenim dečijim Plazma Keksićima za decu sa dodatno obogaćenom mlečnom formulom, Omega 3 masnim kiselina koje doprinose boljoj koncentraciji i boljem pamćenju, kao i 12 vitamina i 3 minerala za pravilan rast i razvoj dece. Plazma Keksići za decu pružaju zdravo i razigrano odrastanje uz različite oblike keksića, i to u obliku životinja.
Za ljubitelje čokoladnog ukusa Plazma Mlevena sa čokoladom omogućuje deci hranljiv obrok uz 12 vitamina i 3 minerala, i pun ukus čokolade.

PLAZMA MINI

Prepoznatljivi Plazma ukus Mini plazme probudiće vaša čula već pri prvom zalogaju. U koraku sa tobom, dinamična, zabavna, Mini Plazma savršen je izbor kada želite da osvežite svoje raspoloženje i uživate u svakom trenutku.

Postavi komentar